workshop

Maria Kemps geeft ook workshops, clinics of cursussen voor groepen. Deze workshops zijn uitermate geschikt voor het bevorderen van de teamgeest, de samenwerking en de sfeer in een groep. Daarom worden deze workshops vaak gegeven aan teams of als bedrijfsuitje.

Tijdens een workshop leren de deelnemers de basisprincipes van de schilderkunst. In eerste instantie leren de deelnemers iets over het schilderproces en de bijbehorende technieken. Daarnaast leren de deelnemers de werkelijkheid anders waar te nemen. Door anders te leren kijken naar voorwerpen of taferelen en dit met lef op het doek te projecteren kunnen sommige deelnemers het beste uit zich naar boven halen.

Tijdens een workshop is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht, maar is ook de samenwerking in een groep belangrijk. In samenwerking met de opdrachtgever kan voor een geschikte invulling van de dag of middag worden gezorgd.

Bij kleinere groepen kunnen de workshops in het atelier van Maria Kemps worden gehouden. Bij grotere groepen wordt een aparte ruimte gehuurd.

Maria Kemps heeft haar atelier aan huis. Daarnaast wordt in 2018 een groter atelier (genaamd Lindenhof) in gebruik genomen.

De workshops worden in overleg met u gegeven voor een hele of een halve dag en voor een groep van maximaal 8 personen. Van te voren worden het thema en de techniek besproken.

De workshops zijn zeer geschikt als uitje voor families en vrienden, maar ook voor bedrijven of andere vormen van teambuilding. Een workshop wordt altijd op maat bedacht en uitgevoerd, in overleg met u. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.